top of page

Trainen als een echte prof

De “CU-BA Techniek school" verzorgt voetbal techniektrainingen en coördinatie trainingen in de regio Diest-Tessenderlo.
Deze techniek- en coördinatie trainingen zijn een perfecte aanvulling op de reguliere trainingen bij de club.

Gediplomeerde coaches geven trainingsessies op basis van uitgebreide oefenstof. Alle facetten van het voetbal komen tijdens deze trainingen aan bod, zoals: passing, trappen, passeer bewegingen, techniek, stabilisatie, afwerken op doel, positiespel, ...

Bij de "CU-BA Techniekschool" wordt in het begin vooral getraind op de "Coerver Basics" en zullen er daarnaast eveneens schijnbewegingen worden aangeleerd. Na verloop van tijd word je dan baas over de bal, heb je de technieken onder de knie en kan je steeds meer acties en bewegingen combineren.

De "CU-BA Techniekschool" is de grootste aanbieder van techniek- en coördinatie trainingen voor zowel jongens als meisjes. Daar waar de Coerver methode zich met name richt om de voetbaltechniek te verbeteren, voegt de "Soccer Talent Methode" daar nog het positiespel en videoanalyses aan toe.

 

Er wordt vooral getraind op volgende aspecten: het aanleren van een totale balcontrole, 1 tegen 1 situaties, richtingsveranderingen in functie van posities, het passeren en het domineren van je tegenstander.

Dat onze "Soccer Talent Methode" zeer gewaardeerd wordt blijkt uit het groeiend aantal toppers dat bij onze "CU-BA Techniekschool" traint.

cuba.png
bottom of page